İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, mahalle inceleme gezilerine Alikahya Cumhuriyet Mahallesinde devam etti. Mahalleyi detaylı bir şekilde gezen Doğan'a belediyesi meclis üyesi İbrahim Kılıç, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarı Sevgi Koyun ve Yuvam Akarca Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Adem Elbaş eşlik etti.
Başkan Doğan, bir araya geldiği vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermeyi de ihmal etmedi. Vatandaşları tek tek dinleyen Doğan, "Cumhuriyet Mahallesinde yürüttüğümüz pek çok çalışmamız var. Bölgedeki alt geçitleri yeniledik, ışıklandırma yaptık, çardak projesini buradan başlattık. Emekli evi ve fitnıs salonu açtık, okullarımıza destek olduk. Gelen taleplerin pek çoğuna anında cevap verdik" dedi.
Mahalle inceleme gezisi sırasında esnafları da ziyaret eden Doğan, sitelerin yoğunlukta olduğu mahallede site yönetimleri ile de bir araya gelip görüş alış verişinde bulundu. İzmit Belediye Başkanı, mahalle ziyareti sırasında kulağı küpeli olan sokak köpeği ile de yakından ilgilendi.
(UU)

16.02.2013 10:08:10 TSI

Editör: Wan Haber