Çorlu'da meydana gelen olayda evindeki doğalgazı açarak intihar girişiminde bulunan genç adam şehir dışındaki eşini arayarak 'ölüyorum' dedi. Eşine veda eden genç adamı dairenin doğalgaz vanasını kapatarak kapıyı çilingire açtıran polis kurtardı.
Edinilen bilgilere göre Şeyhsinan Mahallesi Ali Pehlivan Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 2. katında ikamet eden Kemal K. (30), şehir dışında olan eşiyle telefonda görüştü. Bir Eşine, intihar edeceğini söyleyen Kemal K., evdeki doğalgazlı ocağın tüm vanalarını açarak intihar etmek istedi.
Kemal K.'nin eşinin durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kısa sürede apartmana ulaştı. Doğalgaz kokusu nedeniyle apartmana girmekte dahi güçlük çeken ekipler, önce apartmanın doğalgaz vanasını tamamen kapattı ardından da apartman kapısını açarak binaya girdi.
Kemal K.nin hayatından endişe eden polis ekipleri, çilingir yardımıyla açtırdıkları kapıdan daireye girdiklerinde ise genç adamı hareketsiz bir şekilde buldu. Kemal K.,yi vakit kaybetmeden apartman boşluğuna çıkartan ve hava almasını sağlayan polis ekipleri 112 Acil Servis ekiplerine de haber vererek yardım istedi.
Daire kapısının önünde dakikalarca hareketsiz yatan Kemal K.,nin başından polis bir an olsun ayrılmadı. Bu arada doğalgaz kokusu olan apartmana elinde sigara ile giren bir apartman sakinini polis uzaklaştırdı. Dakikalar sonra apartmana ulaşan 112 Acil Servis ekiplerince ambulansa konulan Kemal K., Çorlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı. Kemal K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Fabrika işçisi olan Kemal K.'nin evli ve 1 çocuk babası olduğu bir süredir eşi ile ailevi problemler yaşadığı öne sürüldü.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
(SŞ)

13.01.2013 13:47:04 TSI

Editör: Wan Haber