Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Fetin Rüştü Yıldız, ünlü sanatçı Ferdi Özbeğen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı. Özbeğen'in uyutulduğunu söyleyen Yıldız, "Tedaviye cevap vermesini bekliyoruz" dedi.
Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Fetin Rüştü Yıldız, ünlü sanatçı Ferdi Özbeğen'in durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özbeğen'in daha önce prostat kanseri teşhisi ile özel bir sağlık kurumunda tedavi edildiğini hatırlatan Yıldız, "Perşembe günü oradan taburcu olduktan sonra pazar günü böyle bir şikayetle bize başvuruyor. Daha önceki hastalığı ile de ilişkili olarak şu anda solunum yetmezliği gelişti. Yoğun bakımda. Mekanik olarak solunum desteği sağlıyoruz. Gerekli tıbbi müdahaleleri yapıyoruz. İnşallah sağlıklı bir şekilde taburcu etmeyi ümit ediyoruz" dedi.
Özbeğen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğuna dikkat çeken Yıldız, tedavi sonuçlarına göre yeni değerlendirmelerde bulunabileceklerini kaydetti. Yıldız, Ferdi Özbeğen'in uyutulduğunu anlatarak, "Tedaviye cevap vermesini bekliyoruz. Mekanik solunumun devam edebilmesi için uyutulması gerekiyor" şeklinde konuştu.
Öte yandan Şişli Belediye Başkan Mustafa Sarıgül de hastaneye gelerek, Ferdi Özbeğen'in sağlık durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sarıgül, "Hastanemizde bütün özen ve ihtimam gösteriliyor. Şu an yoğun bakımda. Durumu ciddiyetini koruyor. Ama inşallah Ferdi'yi sağ salim aramızda yeniden görürüz, sağlığına yeniden kavuşur. Tıbben yapılması gereken her şey yapılıyor" ifadelerini kullandı.
(ÖFA-CC-Y)

28.01.2013 13:15:21 TSI

Editör: Wan Haber