Besni Do-Kan Spor Kulübü, takım halinde şampiyon olarak Adıyaman'ı zirveye taşıdı.
Muay Thai Federasyonu 2013 yılı faaliyet programında yer alan Güneydoğu Anadolu Bölge Şampiyonası, 1-3 Şubat 2013 tarihleri arasında Gaziantep Gazikent Kapalı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarla tamamlandı. Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Şırnak, Mardin, Sivas, Diyarbakır ve Batman olmak üzere toplam 9 il ve 250 sporcunun katıldığı şampiyonada Adıyaman'ı temsil eden Besni Do-Kan Spor Kulübü, takım halinde birinci olarak büyük bir başarıya daha imza attı. Do-Kan Spor Kulübü sporcularından 8 sporcu bölge birincisi, 3 sporcu ise bölge ikincisi oldu.
Şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunan Do-Kan Spor Kulübü Başkanı Cevdet Öztürk, "Yapılan müsabakalar ve dereceler gösteriyor ki, sporcularımızın aldığı eğitim ve çalışma profesyonelleşmeye doğru gidiyor. İlçemizden Muay Thai Avrupa ve Dünya Şampiyonu çıkarmak istiyoruz. İnşallah bu mutluluğu yaşayacağımıza inanıyorum" dedi.
Daha sonra konuşan kulüp milli antrenörü Serdar Meşen ise, "Gaziantep'te yakaladığımız bu başarıyı 24 Şubat3 Mart 2013 Antalya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na da taşımak istiyoruz. Tüm emeği geçenleri ve sporcularımı kutluyorum" dedi.
(RK-Y)

08.02.2013 15:54:22 TSI

Editör: Wan Haber