Ünlü dizi ve sinema oyuncusu nejat işler spor severliği ile bilinen ünlüler arasında yer alıyor ve bu kez Bodrum belediyesince Bodrumspor için düzenlenen bir programda bodrumspor atkısı ile ekranlara yansıdı. Nejat işler Bodrumspor faydası için düzenlenen bir programda oldukça hoş vakitler geçirdi..

 

Ünlü tiyatro dizi ve sinama oyuncusu Nejat işler düzenlenen programda odrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya ile gelen Nejat İşler'in oldukça keyifli olduğu gözlerden kaçmadı ve kameralara böyle yansıdı...

Nejat işler bu kez bodrumda süpriz bir şekilde görüntülendi. Ekranların unutulmaz ünlü simalarından olan Nejat işler Bodrumspor içi düzenlenen bir programda objektiflere yakalandı.Bodrumspor başkanı Rıza karakaya tarafından sahneye davet edildi ve kameralar karşısına çıktı ve yanındakilerle fotoğraf çektirdi.Kocadon, Bodrumspor'un ligde liderliğini sürdürdüğüne dikkati çekerek, bu başarıyı inanarak ve mücadele ederek kazandıklarını kaydetti.İşler, yaklaşık iki saat süren programın ardından otelden ayrıldı.

 

nesat-isle.jpg

Editör: Wan Haber