Star TV'nin sevilen dizisi 'Erkenci Kuş'da başrolleri paylaşan Demet Özdemir ve Can Yaman ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. 

Sevilen oyuncuların aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bir mekandan beraber çıkan ünlü oyuncular objektiflere böyle görüntülendi.

erkenci-kus-dizisinin-basrol-oyunculari-demet-11438781_8096_m

erkenci-kus-dizisinin-basrol-oyunculari-demet-11438781_2817_m

Sevilen dizi 'Erkenci Kuş'un senaristi Aslı Zengin'in doğum günü partisine katılan Demet Özdemir ve Can Yaman'ın samimi halleri aşk dedikodularını güçlendirdi.

CAN YAMAN, DEMET ÖZDEMİR'İN YANAĞINDAN MAKAS ALDI

Demet Özdemir ve Can Yaman, doğum günü partisinde samimi halleriyle dikkat çekerken Can Yaman'ın bir ara Demet Özdemir'in yanağından makas aldığı görülntülendi.

erkenci-kus-dizisinin-basrol-oyunculari-demet-11438781_7172_m

İKİLİ ROMANTİK ANLAR YAŞADI

Ünlü oyuncular Can Yaman ve Demet Özdemir, Yıldız Tilbe'nin 'El Adamı' şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı. Müziğin ritmine kendini kaptıran oyuncu Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte 'Ele Güne Karşı' şarkısını seslendirdi.

erkenci-kus-dizisinin-basrol-oyunculari-demet-11438781_1404_m

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK YAŞADILAR

Doğum günü partisi sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi ve biraz bekledikten sonra mekandan beraber çıkan Can Yaman ve Demet Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı. İkili 'doğum günü vardı, ona geldik" açıklamasında bulundu.

Yaşadıkları paniği üzerlerinden hemen atamayan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre taksinin gelmesini beklediler. Demet Özdemir gelen ilk taksiye kendisi tek binerken Can Yaman onu izledi. Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Demet Özdemir ve Can Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam ettiler. 

''SEÇKİN ÖZDEMİR İLE AYRILIK SEBEBİ CAN YAMAN DEĞİL!'

Daha önce Seçkin Özdemir'le aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir'in ayrılık nedeni olarak partneri Can Yaman'la olan yakınlaşması olduğu iddia edilmişti. 'Erkenci Kuş' dizisinin oyuncusu Demet Özdemir'e, "Seçkin Bey'le ayrılık nedeniniz Can Bey mi?" sorusu üzerine "Ne alaka arkadaşlar… Olur, mu öyle şey?" cevabını vermişti.(Hür Haber)

Editör: Wan Haber