Diyarbakır'da elektronik ürün satan bir mağazanın açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önüne gelen yüzlerce kişi, kampanyalı ürünleri alabilmek için birbirleri ile yarıştı.
Diyarbakır'da yoğun talebi karşılayamadığı için eski şubesini kapatıp, merkez Bağlar ilçesinde bulunan N City Alışveriş Merkezi'nde daha büyük bir mağaza ile Diyarbakırlılara hizmet vermeye başlayan Bimeks mağazasındaki kampanyalı ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kapıların açılması ile koşarak mağaza önüne gelen Diyarbakırlılar, kampanyalı ürünleri alabilmek için birbirleri ile yarıştı.
Mağaza açılışının ardından açıklamalarda bulunan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks olarak Diyarbakır'a iki sene önce geldiklerini, geçen seneler içerisinde Diyarbakır'ın ve rekabetin geliştiğini söyledi. Gelişen halk ve rekabet ortamında mağazalarının biraz küçük kaldığını belirten Bayraktar, "Mağazamızı yaklaşık üç kat büyüttük. Çünkü Diyarbakır'daki potansiyel her geçen gün artıyor. Daha iyi hizmet ve daha çok çeşit sunabilmek için mağazayı büyüttük. Diyarbakırlı hemşehrilerimize güzel bir mağaza yaptık. Bugün itibari ile hizmetlerine açtık. Sağolsun Diyarbakırlı hemşehrilerimiz bizi tanıyorlar. Sabahın erken saatlerinde mağazamıza teveccüh gösterdiler. Bimeks bir hedef doğrultusunda ilerliyor. Ülkemizin her ilinde bir Bimeks olacak şekilde her gün, her gece çalışıyoruz. Diyarbakır bizim önemli noktalarımızdan bir tanesi. Hayırlı olsun. Büyükşehirleri aratmayacak şekilde bir rekabet var burada. Rekabeti getiren şirket Bimeks'ti. Bir rakibimiz vardı biz buraya geldiğimizde, şu an 4 rakip oyuncu ile rekabet yapıyoruz. Diyarbakırlılar çok iyi takip ediyorlar rekabeti. İlgi her geçen gün artıyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurdelenin kesilmesi ile mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından sıraya giren vatandaşlar, 10'arlı gruplar halinde mağazaya alınarak alışverişlerini yapmaya başladı.
(YRT-CC-E)

08.12.2012 11:46:07 TSI

Editör: Wan Haber