Diyarbakır'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler, gece geç saatlerde poşetlere doldurdukları insan dışkılarını bankamatiklerin para çekme ünitelerine atıyor.
Edinilen bilgilere göre kişi veya kişiler, yaklaşık bir senedir banka ayrımı yapmadan poşetlere doldurduğu insan dışkılarını, kimsenin olmadığı sıralarda para çekme ünitelerine sürüp ortadan kayboluyor. Sabah bankamatiklerden para çekmeye giden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında hayrete düştüklerini söyledi. Bankamatiklerden para çekmeye gelen vatandaşlar, "Hayvanlar bile yaptıkları pisliğin üzerini örtüp öyle ayrılırlarken, bir insanın, evden pisliğini poşetlere koyup gelip insanların ortak kullandıkları bu aletlere sürmesi şaşkınlık verici" dedi.
Bankamatiklerin kamerasından adamın 45 yaş civarında olduğunu tespit ettiklerini ifade eden banka görevlileri ise yüzünü gizlediği için şahsın kimliğini tespit edemediklerini belirtti. Banka görevlileri, "Yaklaşık bir senedir, birkaç haftada bir şahıs bu eylemi gerçekleştiriyor. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız. Adamın bu eylemi neden gerçekleştirdiğini de bilmiyoruz. Eylemi gerçekleştirirken yüzünü gizlediği için bankamatiğin kamerası kimliğini tespit edemiyor. Biz gelip cihazları temizlemekten üşenmiyoruz ancak, müşterilerimizin mağduriyeti söz konusu" diye konuştu.
(MY-YRT-AŞ-Y)

07.01.2013 14:34:04 TSI

Editör: Wan Haber