Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (DİVA-SEN) Samsun Şubesi İl ve ilçe Başkanları, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret etti.
DİVA-SEN Samsun Şubesi Başkanı Nihat Bayraktar, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Bahri Ceylah, Hakkı Yılmaz, Şerif Gümüş, Canik İlçe Başkanı Abdullah Göl, Çarşamba İlçe Başkanı Seyfullah Erbaş ve Kavak İlçe Başkanı Adnan İnal, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı makamında ziyaret ederek sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Düzenlenen ziyarette konuşan Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (DİVA-SEN) Samsun Şubesi Başkanı Nihat Bayraktar, "Kuruluş amacımız, üyelerimize söz verilip yapılmayanları yapmaktır. Çalışmalarımızda hep çalışan arkadaşların birlik ve beraberliğini, kendi aralarındaki saygı ve sevgi ortamının bozulmaması ilkesini ön planda tuttuk. Din görevlilerinin hak ve özgürlüklerini sağlamak ve korumak için çalışmalarımızı bu vesile ile sürdürüyoruz" dedi.
Sendikal çalışmalar da DİVA-SEN üyelerine başarılar dileyen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.
(SAM-SLH-Y)

19.12.2012 14:50:34 TSI

Editör: Wan Haber