Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Siirt Şubesi 1. olağan genel kurulu yapıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nda yapılan genel kurula AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, Diva-Sen Genel Başkanı Hüseyin Demirci, Tarım Büro-Sen Genel Başkanı Veysel Yılmaz ve sendika üyeleri katıldı. Genel kurulda bir açıklama yapan Diva-Sen Genel Başkanı Hüseyin Demirci, sendikalarının dili, dini, ırkı mezhebi, meşrebi ne olursa olsun herkesi hoşgörüyle kucaklayan, sevgiyle kardeşlikle kucaklayan bir sendika olduğunu söyledi. Demirci, "Biz Diva-Sen olarak Türkiye Cumhuriyeti devletini oluşturan birçok mozaik taşının ancak ümmet kardeşliği ile İslam kardeşliği oluşacağına inanan bir sendikayız" dedi.
Dilek ve temennilerin ardından yapılan seçimlerde M. Naci Özay, Musa Doğrusever, Marif Ertek, Nasrettin Özçelik, Muhdi Eldemir, Refik İzgi ve M. Cabir Oran'dan oluşan yönetim, 75 delegenin oyunu alarak yeniden göreve getirildi.
(RÇ-AKK-Y)

20.01.2013 17:41:00 TSI

Editör: Wan Haber