Disney'in aylık abonelik sistemine dayalı çevrimiçi video izleme platformu Disney+'ın 12 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan son kullanıcıya açılmasına her geçen gün daha da yaklaşırken, bu platformda yayınlanacak olan ve dizinin gidişatını izleyen kişinin belirleyeceği etkileşimli içerik olma özelliğini taşıyan Loki dizisi için Marvel, bazı detayları duyurdu.

Disney Yatırımcılar Günü toplantısında söz alan Marvel Studios'un efsane yapımcısı (Avengers: Endgame, Captain Marvel, Black Panther, Avengers: Infinity War ve dahasının yapımcısı) Kevin Feige, Loki hakkında bazı önemli noktaları açığa çıkardı. Konuşmasını yaparken Feige'in arkasında bulunan ekranda dizinin logosu gösterilirken Loki'nin 1970'lerin sokağında dolaştığı da görüldü.

797ed968cb63f8491fc31c0a551f2d2ab19c62e8.jpeg

Steven Spielberg'ün yönettiği ve asıl olarak 1 Haziran 1975 tarihinde vizyona giren destansı Jaws filminin sinemalarda olduğunu gösteren yazının arka planda olması, araçların ve insanların kıyafetlerinin de 70'lerin modasına uygun olması Loki'nin 1970'li yılları içerisinde bulundurduğunu neredeyse kesin bir şekilde aktarıyor.

(webtekno)

Editör: Wan Haber