Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, "Bizde sadece hizmet kavgası olur. Hamdolsun tüm kavgası milletimize hizmet olan dünya lideri bir başbakanımız var. Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkeler iflasla boğuşurken biz ülkemize yatırım yapma peşindeyiz. Ne diyoruz? 2023'te Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak. Biz hayal satmıyor, hizmet üretiyoruz" dedi.
AK Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Şaban Dişli, İl Teşkilat Yöneticileri, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Çelik, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Alifuatpaşa Belediye Başkanı Ş. Ertan Çalık, Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci ve teşkilat mensupları katıldı.
Danışma Meclisi'nde ilk olarak konuşan AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, toplantıya katılan Geyvelilere teşekkür ederek, "Biz gelecek vizyonu olan bir ekibiz. Geyveli hemşerilerimizin de bunu bilerek bizlere destek verdiğini düşünüyorum" derken İl Genel Meclis Üyesi Şükrü Çelik, "Bütünlük içinde birliğimizi muhafaza ederek çalışmalarımıza devam ettiğimiz müddetçe Geyve'mizde AK Parti bayrağı dalgalanmaya devam edecektir" diye konuştu. Toplantıda konuşan Alifuatpaşa Belediye Başkanı Ş. Ertan Çalık ise, "İstişare ortamında söz verdiğimiz tüm hizmetleri yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alifuatpaşamızda içmesuyu ve kanalizasyon sorunları kökünden çözülüyor. Bizler hizmet için varız" şeklinde konuştu.
Geyve İlçe Belediye Başkanı Murat Kaya Danışma Meclisi Toplantısı'nda muhalefete cevap verdi. Kaya, "Bizim birlik ve beraberliğimizi kimse bozamaz. Biz oyları emanet olarak görüyor ve namusumuz gibi koruyoruz. Asfalt sözümüzü, toplu konut ve doğalgaz sözümüzü yerine getirdik. Eğer Geyve'nin toplam borcu söylenildiği gibi 40 milyon ise ben görevimden ayrılmaya hazırım. Bizler o eleştirenlerin borçlarını öderken Geyve'mizi güzelleştirmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Danışma Meclisi Toplantısı'nda Yeni Büyükşehir Kanunu hakkında açıklamalarda bulundu. Seçimlere 1 yıl kala belediyeleri kapatan kanunu çıkarmanın kimsenin harcı olmadığını söyleyerek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, "Sayın Başbakanımız kesinlilikle popülizm yapmıyor. Sorunları çözmek için hızla adım atılıyor. Yeni yasa ile kaynak israfının önüne geçiliyor. Çalışanlarının maaşlarını dahi ödemekte zorluk çeken belde belediyelerinden bulunduğu bölgeyi ileriye taşıyacak hizmetler beklemek mümkün mü? Para milletimizin parasıdır. Hizmetler tek elden yürütülecek. İmar bütünlüğüyle şehrimizin her noktasında gelecek vizyonuyla yatırımlar gerçekleştirilecek." ifadelerini kullandı.
Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, meşakkat olmadan güzel hizmetlerin olmayacağının altını çizdi. Dişli, "Bizde sadece hizmet kavgası olur. Hamdolsun tüm kavgası milletimize hizmet olan dünya lideri bir başbakanımız var. Angela Merkel'in Başbakanımızı kastederek 'Bu adam eskilere benzemiyor. Söz verirse mutlaka yapar, söz alırsa peşini bırakmaz, takip eder. Aynı dili konuşmalıyız' dediği malumdur. Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkeler iflasla boğuşurken biz ülkemizi kalkındırmanın derdinde, yatırım yapma peşindeyiz. Ne diyoruz? 2023'te Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak. Biz hayal satmıyor, hizmet üretiyor, milletimizi daha müreffeh bir ülkede yaşatmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Danışma Meclisi Toplantısı'nda son olarak bir konuşma gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, "Bizim milletimiz kendisine yapılanları gayet iyi hatırlıyor. Milletin iradesi tecelli etmesin diye bu milletin meclisine dönük yapılan eylemleri hatırlıyor. Biz milletimizin menfaati için insan ve çözüm odaklı siyaset yapıyoruz." dedi. İl Başkanı Uncuoğlu konuşmasını muhalefete yönelik şu sözleri ile tamamladı. "Genel başkanlarından Geyve ilçe başkanlarına kadar aynı kafa ve bozgunculukla siyaset yapıyorlar. Hafızaları ve vicdanları bizim memleket sevdamızı ve birlikteliğimizi kabul etmiyor. Yarım yamalak tarih bilgileri ile milletimizin sevdasını anlamaları mümkün değil. Biz kavgayla değil eşitlikle siyaset yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Hamdolsun partimiz her geçen gün büyüyor. Biz milletimizin partisi, birliğin adresi olmaya devam edeceğiz."
AK Parti Geyve İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, konuşmaların ardından AK Parti'ye katılanlar için yapılan rozet töreni ile son buldu.
(RKO-RKO)

13.01.2013 17:58:24 TSI

Editör: Wan Haber