Buca Belediyesi'nde çalışan 320 dolayındaki üyesinin toplu iş sözleşme görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının ardından DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası Genel Sekreteri Kani Beko, İzmir Genel İş 5 No'lu Şube Başkanı Naci Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Buca Belediyesi'ndeki işçi temsilcileri Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ve yöneticileri ağırladı.
Sendikanın verdiği yemeğe Başkan Yardımcıları Halit Kurt, Hüsnü Kaya, Suat Nezir ve Muzaffer Kater'in yanısıra, CHP Meclis Grup Başkanvekili Hasan Sağlam ile Eski CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül de katıldı. DİSK Genel İş Genel Sekreteri Kani Beko, Buca'da geçmişte eski yönetim sürecinde grev yaptığı günleri anlatırken, "Sayın Başkan Ercan Tatı'nın görev süresi içerisinde işçi ve Başkanımız ve yönetim arasındaki iş barışı sendikamızın örnek gösterdiği düzeyde. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına işçilerimiz ile gerçekleştirdiği iletişim nedeniyle teşekkür ederiz" dedi. Şube Başkanı Naci Çetin de toplu sözleşme görüşmelerinde bugüne kadar iyi bir diyalog yakalandığına işaret etti. Çetin Buca Belediyesi çalışanlarının Başkan Tatı'nın tüm çabalarına destek verdiğini de ifade etti.
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da Genel İş Sendikası yöneticilerine ve işyeri temsilcilerine teşekkür ederken, "Bizler için işçi memur ve çalışanlarımız önceliğimizdir. Sendikamıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
(AH-Y)

02.02.2013 11:00:56 TSI

Editör: Wan Haber