TRTnin Diriliş Ertuğrul dizi 4. yeni bölüm yaynına tepkiler sosyal medyada yankılandı..TRT nin muhteşem yeni dizisi yeni bölüme yeni yıl tepkisi. Diriliş Ertuğrul Dizisine TRT'den yeni yıl ambargosu..sosyal medyada platformunda tepkiler TRTnin osmanlı devletinin tarihini konu edinen ve trt nin yeni yeni hit kazanan Ertuğrul diriliş dizi için sosyal medyada dizinin yeni bölümü için şok tepkiler sürüyor.

Diriliş Ertuğrul dizi 4. yeni bölümle alaklı tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüyor. TRT nin muhteşem yeni dizisi yeni bölüme yeni yıl tepkisi. yeni yıla girerken muhteşem dizi Diriliş Ertuğrul için yeni bölüm neden yok...TRT nin Diriliş ve Ertuğrul dizisine  sosyal medyadan tepkiler damga vurdu.

Muhteşem dizi için 31 aralık yani 2014 son gününde 4. yeni bölüm yayınlanacağı daha önceden diziseverlere sosyal meday üzerinden duyrulmuştu ve bu karar yine sosyal medaya facebookta 4. yeni bölümü 7 aralı günü yayınlanacağına dair yeni bilgi bulunması dizi hayranlarını çileden çıkardı.TRT nin son haftalarda en çok izlenen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul dizinin yılbaşı nedeni ile bir hafta ertelenmesine  dizinin hayranlarınca tepkiler yağmaya başladı..


dirilis-001.jpg


FACEBOOK'TAKİ DİZİ SAYFASINA TEPKİLER...
Ancak TRT, yılbaşına denk gelmesinden dolayı diziyi 7 Ocak günü yayınlayacağını duyurdu. Bu duyuru üzerine Facebook'ta yüzlerce kişi TRT'ye tepki gösterdi. Bazı izleyicilerin TRT'ye gönderdiği mesajlar şöyle:
Hikmet Bilgen: "Malesef ömrünce savaştığı kefere adetine yenik düştü yılbaşı yayın yok"
Hacer Fatma Yazıcıoğlu: "Bence de çok büyük bi hata yapıyorlar... Ben anlamıyorum bunlar bu dizi nerdeyse 1 sene önce başladı yapmaya... Hala bi bölüm yılbaşi için çekilmedi mi sanıyorsunuz. Hayır sadece oyuncuların tatile çıkmaları sebebiyle bir bölüm yayınlanmıyor... Çok büyük bir hata..."
Yalçın Yılmaz: "Dinine yakışanı yapmanı isterdik halk olarak yazık TRT yakışmadı bu sana. Müslüman ülkenin devlet kanalı bile yılbaşı kutluyor, oysa Mekke'nin kurtuluşu için Kuran okutabilirdin."
Ali Ark: "Osmanlının dirilişini dizi yapıp yayınlacaksın sonra da Osmanlıyı yıkan anlayışı simgeleyen Hıristiyan eğlencesi günü diziyi yayınlayamacaksın bu ne yaman çelişki..."
Erol Redsea: "Yılbaşına sebep yayını ertelerseniz ihanet etmiş olursunuz bize ne yılbaşından."
Abdullah Erzurumluoğlu: "31 Aralık gününde yılbaşı gecesi seyretmek istiyoruz..."
Akın Arslan: "Bu nasıl dirilistir ki 31 Aralık gecesi ( yani hristiyanlarin noeli) yılbaşı kutlaması yayınlanıyor. Diriliş dediğin gafletten uyanıp öze dönmekle olur. Noel kutlamakla değil."

 

Editör: Wan Haber