Çorlu'da seyir halinde bulunduğu otomobilinin direksiyonundayken şeker koması geçiren sürücü bariyerlere çarparak sürüklendi. Şeker komasına girdiği belirtilen sürücü çevre yolunu ikiye ayıran beton bariyerlere çarparak 2 kilometre ilerledi.
Edinilen bilgilere göre olay Çorlu Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Çorlu yönünden Çerkezköy istikametine seyreden H.U. idaresindeki 59 ZH 690 plakalı otomobil sürücüsünün şeker komasına girmesinin ardından direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından yolu ikiye ayıran beton bariyere çarparak sürüklenmeye başladı.
Rutin devriye görevi ifa eden jandarma ekipleri tarafından fark edilen olayın ardından başka bir kazaya sebebiyet vermemek için yolu trafiğe kapatan jandarma ekipleri yaklaşık 2 kilometre boyunca bariyere çarpa çarpa ilerleyen otomobilin durmasının ardından sürücüyü araçtan çıkardı. Baygın olan sürücü için olay yerine 112 Acil Servis ekiplerini de çağıran jandarma ekipleri otomobil sürücüsü H.U.'yu sağlık ekiplerine teslim etti.
Olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan sürücünün şeker komasına girmesinden ötürü olayın meydana geldiği iddia edildi.
Daha sonra olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ise yaşanan kazayla ile ilgili soruşturma başlattı.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan çevre yolunda ulaşım önce kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Aracın çekici ile kaldırılmasının ardından ise normale döndürüldü.
(SŞ)

24.01.2013 19:46:16 TSI

Editör: Wan Haber