Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 2-1'lik skorla kazandıkları Refahiyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Maçın başında şok bir gol yediklerini ifade eden Dinçel, "Taraftarımızla bütünleşince kazandık" dedi.
Maçın başında yedikleri golün kendilerinde ister istemez paniklettiğini ifade eden Dinçel, "Zeminin sağlıklı olmayışı, eksikler oyunumuzu etkiledi. Ancak, taraftarımızın yediğimiz golden sonra dahi yaptığı olumlu tezahuratları bizi oyunda tuttu. Taraftarımızla bütünleşince baskıyı ve arzu edilen oyunu oynadık. Sonunda kazandık" dedi.
Rakiplerine 46.dakikada kalelerinin önlerinde oluşan karambol dışında pozisyon vermediklerini kaydeden Dinçel, "Maç boyunca pozisyon aradık. Rakibimize yüklendik. Bazı fırsatları değerlendiremedik. İlk yarıda Zafer'in attığı gol bizi çok rahatlattı. İkinci yarıda da sabırlı oyunumuz devam etti. Basit paslar yaptık. Nitekim de golü bulduk. Handikaplarımıza rağmen kazanmak güzel" ifadelerini kullandı.
Hafta sonunda Derince Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Dinçel sözlerine şöyle devam etti: "Refahiye maçında Sadullah ve Umut kart cezalısıydı. Savaş ve Sinan ise tam olarak hazır değillerdi. Derince maçı ile bu sıkıntıları daha fazla atlatmış olacağız. Derince Belediyespor deplasmanında da amacımız 3 puan almak"
"RECEP DAHA İYİ OLACAK"
Aydınspor 1923'ün devre arasında yaptığı tek transfer olan Recep'in performansını da değerlendiren Dinçel şunları söyledi: "Recep, takımla ilk kez sahaya çıktı. Maça kadar takımla beş gün antrenmana katıldı. Sahada elinden geleni yaptı. Recep için, eski takımına karşı oynadığı için duygu yüklü bir maçtı. Takımla zaman geçirdikçe peformansı daha iyi olacaktır. Recep'ten daha fazla performans sergilemesini bekliyoruz"
Aydınspor 1923, Derince Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.
(GY-MB-İK)

21.01.2013 12:39:07 TSI

Editör: Wan Haber