Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, iki puan kaybettikleri Derince Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.
Derince Belediyespor'a puan verdikleri için üzüntü duyduklarını belirten Dinçel, "Hafta sonunda oynayacağımız Dardanelspor maçında Aydın şehrine ve takımıma güveniyorum" dedi.
Derince Belediyespor'un maç boyunca kendilerini durdurmaya yönelik bir oyun sergilediğini ifade eden Dinçel, "Derince deplasmanında Aydın'da oynadığımız maçlarda nasıl oynuyorsak öyle oynadık. Rakibimiz ise gücünü bilerek oynadı. Maç sonunda amaçlarına ulaştılar. Liderden 1 puan almak onlar için değerliydi" dedi.
Maçta Erdi, Ahmet Kesim ve Gökhan Karadeniz ile pozisyonlar yakaladıklarını belirten Dinçel, "Çizgiden çıkan iki topumuz ve verilmeyen penaltı pozisyonlarımız vardı. Elimizden geleni yaptık. Ancak kazanamadık" diye konuştu.
"HEDEFİN ÜZERİNDEYİZ"
Dış sahadan 1, Aydın'da ise 3 puan almayı hedeflediklerini hatırlatan Dinçel şöyle konuştu: "Maç başı iki puan ortalamasını benimsiyoruz. Şu ana kadar da bu hedefimizin üstündeyiz. Artık Derince maçı geride kaldı . Tamamen Dardanelspor maçına konsantre olacağız. Final havasında bir karşılaşma oynayacağız. Dardanelspor maçında Aydın şehrine ve takımıma güveniyorum. Mutlaka kazanmak istiyoruz"
GÖKHAN UYUM SÜRECİNDE
Nilüfer Belediyespor'dan transfer edilen ve Derince Belediyespor maçında ilk 11'de başlayan Gökhan Karadeniz'in performansını değerlendiren Dinçel, "Gökhan uyum sürecinde. Bir oyuncunun hemen takımın mantalitesini kabullenmesi beklenemez. Zaten yakaladığı pozisyonları mantalite olarak hazır olsa gol yapabilirdi. Gökhan, takıma uyum sağladığında daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.
(GY-MB-İK)

28.01.2013 17:02:55 TSI

Editör: Wan Haber