Takımının Ünyespor ile oynadığı hazırlık maçında sergilediği performanstan memnuniyet duyduğunu kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, "Her ne olursa olsun, ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
Yaptığı açıklamada takımının Ünyespor karşısında verdiği mücadeleden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, "Rakibimiz 2. Lig takımı olmasına rağmen iyi mücadele ettik. Oyuncularımın performansından ve takımın durumdan memnunum" dedi.
İkinci yarının ilk haftasında Refahiyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Dinçel, "Sadullah ve Umut gibi iki önemli oyuncumuz kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden oyuncularımız şu anda toparlanma dönemindeler. Ligin başlangıcına onları yetiştireceğiz. Her ne olursa olsun, ligin ikinci yarısına iyi başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.
"OYUNCU TRANSFER ETMEK ZOR"
Aydınspor 1923'e gelmek isteyen yüzlerce oyuncu olduğunu kaydeden Dinçel sözlerini şöyle tamamladı: "Elimizdeki kadro şampiyonluğa koşabilecek düzeyde. Devre arası transfer dönemi bu yıl hareketli değil. Devre arasında transfer yapmak bonservis bedellerinden dolayı zor gözüküyor. Biz nasıl, Ahmet Altın'ı, Sinan'ı, Umut'u ve diğer oyuncularımızı vermek istemezsek, diğer takımlarda oyuncularını vermek istemeyecektir"
Öte yandan, yarın oynayacak oldukları Karagümrük maçının ardından Antalya kampı sona erecek olan Aydınspor 1923, bir günlük aranın ardından Aydın'da tekrar toplanacak. Siyah-beyazlı ekip Aydın'da hazırlıklarına devam edecek.
(GY-MB-İK)

11.01.2013 17:27:26 TSI

Editör: Wan Haber