Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Manavgat Evrensekispor karşısında aldıkları farklı galibiyeti değerlendirdi.
Erken buldukları gollerin galibiyette büyük pay sağladığını ifade eden Dinçel, "Futbol her türlü sonuca açık bir oyun. Ancak, bizi saha ve seyircimiz önünde yenmek zor. Bunu bir kez daha kanıtladık" dedi.
Manavgat karşısında oyuna istekli başladıklarını ve aradıkları golleri erken bulduklarına işaret eden Dinçel, "Rakibimiz maça istekli başladı. Maçın başında da bu isteğini belli etti. Galibiyet almak için Aydın'a geldikleri belliydi. Ancak, biz golleri erken bulduk. Futbol her türlü sonuca açık bir oyun. Ancak, bizi saha ve seyircimiz önünde yenmek zor. Bunu bir kez daha kanıtladık. Taraftarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
İç saha performansının kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden Dinçel sözlerini şöyle sürdürdü: "Sezon başında içeriden 3, dışarıdan 1 puan hedefini kendimize hedef olarak belirledik. Bu da maç başı 2 puan ortalaması yapıyor. Dışarıdan getireceğimiz ekstra puanlar bizim için önemli. Dış sahadaki maçlarda da galibiyete oynuyoruz. Galibiyet için isteğimizi,arzumuzu gösteriyoruz. İskenderun deplasmanında da bu isteğimizi ve arzumuzu göstereceğiz. İskenderun'a kazanmak için gideceğiz"
(GY-MB-İK)

18.02.2013 18:13:49 TSI

Editör: Wan Haber