Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 3-1'lik skorla kazandıkları Adıyamanspor karşılaşmasını değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Dinçel, "Sivas 4 Eylül ve Menemen Belediyespor ile iki final karşılaşmasına çıkacağız" dedi.
İç sahada oynamanın avantajı ile karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade eden Dinçel, "Oyuna istediğimiz gibi hırslı ve iyi başladık. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonların üçünü değerlendirebildik. 2.yarıyı ise hem farkı artırmak hem de rölantide geçirmeyi düşündük. Sakatlık ve oyuncularımızın kart durumunu da düşündük" dedi.
Ligde bekledikleri kopmaların henüz yaşanmadığını belirten Dinçel şunları söyledi: "İç sahadaki serimizin devam etmesinden dolayı mutluyuz. Ancak, arkamızdan Dardanelspor bizi takip ediyor. İlk yarıda son iki maçımız kaldı. Önce Sivas 4 Eylül sonra Menemen Belediyespor ile final niteliğinde maçlar oynayacağız. Bu karşılaşmalardan avantajlı skorlarla ayrılmayı istiyoruz. Devre arasına lider girmeyi arzuluyoruz"
Siyah-beyazlı ekip hafta sonunda oynayacağı Sivas 4 Eylül karşılaşmasının hazırlıklarına bugün başlayacak.
(GY-MB-İK)

10.12.2012 16:27:33 TSI

Editör: Wan Haber