Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Adnan Bilgiç, Orman Sakarya Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi ile birlikte Dilovası'na gelerek Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı ziyaret ettiler. İlçede yapılacak yatırımlar hakkında Belediye Başkanı Cemil Yaman'dan bilgiler aldılar ayrıca belediye Plan ve Projeler Müdürü Hüseyin Öztürk proje hakkında bilgilerler verdi.
KBB Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Şube Müdürleri ve teknik ekiple birlikte ilçeye gelerek Belediye Başkanı Cemil Yaman'ı ziyaret ettiler. İlçede yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler alarak yapılması planlanan Dilisekelesi Mahallesi ve Cerkeşli Köyü mesire alanları, Kuzey OSB'lerin bağlantı yolları olan alternatif güzergâhın genişletilmesi ve 80 dönümlük bir alan üzerine kurulacak Recep Tayyip Erdoğan parkının yer tahsisi için çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Dilovası'nın şehirleşmesi yönünde önemli adımlar atıldığını belirten KBB Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, mesire alanları, park ve bahçeleri ile düzenli yollarıyla Dilovası hizmet almaya devam etmektedir dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ilçe gerçekleri ve halkın beklentilerine uygun hizmetler üreterek yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Bu çalışmaların gerçekleşmesinden dolayı mutluyuz. Bu çalışmalarımızın gerçekleştirilmesinde her türlü fedakarlığı esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
(MA-MA)

31.01.2013 12:24:03 TSI

Editör: Wan Haber