Dilovası Çok Programlı Lisenin konferans salonu yenilenerek hizmete açıldı. 80 kişilik konferans salonunun tadilat giderleri İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz ve DOSB Başkanı Mustafa Türker tarafından Kent Konseyine aktarılarak karşılandı.
Dilovası Çok Programlı Lisenin tadilat yapılan konferans solunun açılışına Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, DOSB Başkanı Mustafa Türker, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar, DOSB Müdiresi Serap Türker, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Özel, okul Müdürü Bayram Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Ekrem Meral, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Bayram Yılmaz, daha önce var olan konferans salonunun yeniden modernize edilerek yapılması ve öğrencilerin istifadesine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar'da ilçedeki eğitim kurumlarının eksikliklerinin giderilmesi noktasında organize sanayi bölge başkanlıkları ile sanayicilerden gelen desteği bir kez daha görmede duyduğu memnuniyeti dile getirerek aynı zamanda Kent Konseyi yöneticileri olan DOSB Başkanı Mustafa Türker ve İMES Başkanı Süheyl Erboz'a teşekkür etti.
Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman da bu konferans salonunun yapılmasıyla birlikte bir çok söyleyişi ve kültürel aktivileterin yapılacağı bir mekanın olacağını söyleyerek," bu gün Dilovası eğitim ve öğretim kurumlarının tesisleşmesi noktasında altın devrini yaşamaktadır, yeni okul binalarının yapımı devam ederken daha önce yapılan okullarımızın eksik kalan ünitelerinin de böylelikle yapılmasıyla birlikte bizim çocuklarımız ve gençlerimiz rahat bir ortamda eğitim almaktadırlar. Okullar hayat buluyor projesinin Kocaeli bölgesindeki çalışmaları denetlemek için gelen Milli Eğitim Bakanı müsteşarı, bu yenilik projelerinde ilçemizi örnek göstermesi ve belediyemizin bu hususta yaptığı çalışmaları orada da dillendirmesi bizleri mutlu etmiştir. Bizler yapılan çalışmaları vicdani kanaatlerimize göre yapıyoruz. Buradaki bu çalışmanın bereketler getirmesini temenni ediyorum" dedi.
(MA-MA)

21.12.2012 15:40:52 TSI

Editör: Wan Haber