Yaptığı olay yorumlarıyla takımların taraftarları taraftarınca ser eleştirilere maruz kalan Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Arsenal'e 4-1 yenildiği maç sonrası çok ağır eleştirilerde bulundu. 



Geçtiğimiz haftalarda yaptığı eleştiri yüzünde sosyal medyada çokça yazılıp çiziline Rıdvan dilmen'den Cimbom yorumu.Dilmen G.Saray'a yakışmayan bir maç olduğunu dile getirdiç ve şöyle devam etti.Son saniyede 1 puan kopardığı Anderlecht maçıyla Arena'da başlayan Aslan'ın Avrupa kabusuyine aynı çimlerde Arsenal karşısında son buldu... 2. tura havluyu Belçika'da atan Galatasaray prestij maçında Topçular'a 4-1 kaybederken, Devler Ligi gruplarında en çok gol yiyen Türk takımı olarak Kupa 1'e veda etti... 



İşte Rıdvan Dilmen'in bugünkü köşe yazısı;



Hamza Hamzaoğlu kazanarak prestij de kazanmak istedi ama Arsenal gibi çabuk çıkan bir takıma fazlasıylariskli oynadı ve ilk yarı maç bitti. Buradan itibaren dün akşamki maçın dışında şeyler yazmak istiyorum...



Benim futbol hayatıma başladığım yıllarda futbolda bir tabir vardı; "aramızda çok fark var" denirdi.



2000'lerde özellikle Galatasaray'ın aynı zamanda milli takımlar düzeyinde de bu 'aramızda fark' kalkmıştı.



Fakat son birkaç yıldır hem kulüp takımları (Beşiktaş hariç), hem de milli takımlar kötü. Bundan sonra bu aramızda fark değişti, seviye oldu.



En çok düşündürücü olay bu. Borussia Dortmund geliyor 30 dakikadan sonra Bundesliga maçını düşünmeye başlıyor.



Arsenal geliyor 30 dakikadan sonra Premier Lig'i düşünüyor. Genel anlamda 80'lerle aramızdaki tek fark, kelime farkı 'aramızdaki' gitti 'seviye' geldi.

Editör: Wan Haber