Dikili Belediyesi Gitar Çocukları, öğretmenleri Göksel Tansu eşliğinde Belediye Kültürevi'nde 'Yarıyıl Konseri' verdi.
Dikili Belediyesi Kültürevi'nde yapılan etkinlikte 35 çocuk gitar resitali vererek izleyenlere nefis bir gece yaşatırken, konsere ilgi büyük oldu. Boş yer kalmayan salonda, konseri izlemeye Dikili Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin Çelik de geldi.
Konser öncesi konuşan Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülay Demir, "Yağmurlu bir kış akşamında çocuklarımız ve sizlerle birlikte olmanın sıcaklığı ve mutluluğu içerisindeyiz. Dikili Belediyesi olarak çocuklarımızın yaşamlarında kalıcı dokunuşlar yapmak amacıyla yaptığımız çalışmalar her alanda meyve vermeye devam ediyor. Çocuklarımızın bu noktaya taşınması için emek harcayan herkese yürekten teşekkür ediyoruz" diyerek, minik müzisyenlere başarılar diledi.
Gitar çocuklarının öğretmenliğini yapan Göksel Tansu ise, çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. Gece boyunca 35 çocuk eğitmenlerinden öğrendikleri parçalardan örnekler verdi. Çalınan hareketli parçalara izleyen veliler de eşlik etti.
Konser sonunda performanslarından dolayı çocukları kutlayan Dikili Belediyesi Meclis üyesi Hüseyin Çelik, çocuklara birer teşekkür belgesi verdi. Çelik, bu çalışmaların bir farkındalık yarattığını ve önceliklerinin her zaman çocuklar olduğunu ifade etti.
(HE-ERG-Y)

28.01.2013 11:48:09 TSI

Editör: Wan Haber