Didim Karadeniz Güç Birliği Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kalandar Gecesi'nde Karadenizli sanatçı Hakan Dilek'in stand-up gösterisi beğeni topladı.
Didim Karadeniz Güç Birliği Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kalandar Gecesi, ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı. Didim Ticaret Odası Aytaç-Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, davetliler katıldı. Etkinlik öncesinde Didim Karadeniz Güç birliği Derneği başkanı Arif Çolak yaptığı konuşmasında Didim'de yaşayan Karadenizlileri bir araya getirmekten mutlu olduklarını belirterek "Alışılmışın dışına çıkarak, bölgemizden sanatın diğer alanlarında öne çıkmış değerlerini Didim'de yaşayan hemşerilerimizle buluşturmak istedik. Bu doğrultuda etkinliğimizde, Karadenizli sanatçımız Hakan Dilek bizlerle oldu. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum; etkinliğimize destek veren sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum."dedi.
Etkinlik öncesinde Yerel Müzik grubu Grup Eflatun, söylediği parçalarla salondakilere hoş vakit geçirtti. Ardından sahne alan Karadenizli sanatçı Hakan Dilek sazıyla Karadeniz türküleri seslendirdi. Ardından stand-up gösterisine geçen Hakan Dilek "Bi de ben anlattiim" adlı gösterisinde kendi hayatından geçen olayları mizahi dille anlattı. Etkinliğin sonundan Kaymakam Emiroğlu Hakan Dilek'e çiçek verirken, sponsor firmalara da teşekkür şiltleri verildi.
(HÇ-MB-İK)

14.01.2013 15:26:16 TSI

Editör: Wan Haber