Didim Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, "Birlikten Sevgi Doğar" projesi kapsamında Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Burçakalan köyü ilkokulundaki anasınıfı öğrencilerine sanat malzemeleri gönderdi.
Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk gelişimi ve Eğitimi öğrencileri başlattıkları "Birlikten Sevgi doğar" projesi kapsamında Van'lı anasınıfı öğrencilerine kas motor becerilerini desteklemek amacıyla sanat malzemeleri gönderdi. Okul Öğrencileri tarafından hazırlanan ve toplanan boyalar, oyun hamurları, kartonlar, el işi kâğıtları Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Burçakalan köyü ilkokulundaki anasınıfı öğrencilerine gönderildi. Başlatılan projeye Çocuk gelişimi ve Eğitimi alan öğretmenleri Özgü Şahin, Saliha Öztürk ve Sibel Gönüer destek verdi. Projenin amacının gençlerin paylaşma duygusunu aşılanması, geleceğin öğretmenleri olarak karşılaşabilecekleri problemlerin farkında lığına varması, birlik ve beraberlik içinde çalışmak ve çocukların mutluluğunu paylaşmak gibi değerler kazanması amacıyla yapıldığı belirtildi.
Selçuk Özsoy Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdür vekili Ramazan Gökkaya öğretmenleri ve öğrencileri duyarlılıklarından dolayı kutladı.
(HÇ-MB-İK)

25.12.2012 14:59:27 TSI

Editör: Wan Haber