Didim'de Didim Ticaret Odası öncülüğünde "Beceri'10" Projesi çalışmaları kapsamında istihdam garantili Çağrı Merkezi Eleman kursu açılacak.
Ülkemizde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan protokol kapsamında Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Beceri'10 Projesi ile İŞKUR tarafından yürütülmekte olan meslek edindirme faaliyetlerinin ve özellikle de teknik alanlardaki mesleki eğitimin etkinlik ve verimliliğinin artırılması ve işgücü piyasasının ihtiyaçları ile uyumlu hale getirilmesini amaçlandığını kaydeden Didim Ticaret Odası Çağrı Merkezi Eleman kursu açacak.
Proje kapsamında Ticaret Odası üyelerinden Otel Caprice Palace bünyesinde açılan çağrı merkezi elemanı eğitimine kursiyer kabul edilecek. Başvurusu kabul edilen kursiyerlere eğitim sonunda aynı kurumda çalışma imkânı da sunulacak. Başvurular ve kayıt koşulları için 822 11 00 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
(HÇ-MB-İK)

19.01.2013 11:29:30 TSI

Editör: Wan Haber