Didim Belediyesi tarafından bu yıl başlatılan ve ilçeye yerleşen her aileye hoş geldin hediye olarak verilmesi planlanan Çam fidanlarının dağıtımına başlandı.
Didim Belediyesi tarafından ilçeye yerleşen her aileye hoş geldin hediyesi olarak verilmesi planlanan çam fidanı dağıtımı çalışması Efeler Mahallesinde başladı. Didim Belediyesinin öncülüğünde, CHP Didim İlçe Kadın Kollarının desteğiyle başlatılan çalışmalar kapsamında Efeler Mahallesine yeni yerleşen 127 aileye CHP'li bayanlar tek tek dolaşarak çam fidanlarını hediye etti. CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz başkanlığındaki bayanlar Efeler Mahalle Muhtarlığı aracılığıyla tespit ettikleri aileleri evlerinde ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarken, Belediye başkanı Mümin Kamacı'nın da selamlarını iletti.
Uygulamanın Didim Belediyesi öncülüğünde ve CHP İlçe Kadın Kollarının katkılarıyla yapıldığını belirten CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz "İlçemize yerleşenlere hoş geldiniz hediyesi olarak çam fidanı dağıtıyoruz; belediye başkanımızın selamlarını iletiyoruz. İlk olarak Efeler Mahallesinde çalışma başlatıldı; tek tek aileleri ziyaret ederek hediyelerini veriyoruz; sorunlarını dinliyoruz. Bu çalışmadan dolayı olumlu tepkiler aldık. Çalışma ilerleyen günlerden diğer mahallelerimizde devam edecek. Katkılarından ve örnek davranışından dolayı Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Çam fidanlarını alan aile fertleri yapılan çalışmadan dolayı Belediyeye teşekkür etti.
(HÇ-MB-İK)

04.01.2013 14:12:00 TSI

Editör: Wan Haber