Didim Rotary Kulübü, Didim'de ve Akbük'te derslerinde başarılı olan 60 öğrenciye sinema keyfi yaşattı.
2012-2013 eğitim öğretim yılının ara yılına girilirken Didim Rotary Kulübü derslerinde başarılı olmuş fakat sinemaya hiç gidemeyen 60 öğrenciye 9-D sinema keyfi yaşattı. Düzenlenen etkinliğe Didim Cumhuriyet İlköğretim okulundan 20, Didim Fevzipaşa Akbudak İlköğretim okulundan 15 ve Akbük Cemal Ergenekon İlköğretim okulundan 25 öğrenci katılırken, öğretmenlerde etkinlikte hazır bulundu. Cumhuriyet Caddesi üzerine kurulan alanda buluşan öğrenciler sırayla 9-D formatında sinema keyfi yaşadı.
Etkinliğe katılan öğrenciler memnun oldukları görülürken etkinlikle ilgili bilgiler veren Didim Rotary Kulübü Başkanı Mevlüt Gökdemir, "Okulların Birinci yarıyıl dönemine çok az bir süre kala derslerinde başarılı ve hiç sinemaya gitmemiş 60 öğrencimizi ve yanlarında görevli öğretmenlerimizle sinema keyfi yaşattık. Amacımız geleceğimiz olan bu minik yavrularımızı ödüllendirmek ve onları 2. yarıyıl da motive edebilmektir" dedi.
Gökdemir ayrıca etkinliğe destek veren Rotary kulübü üyelerine ve Öğrencilere servis imkanı sunan Didim Belediye başkanı Mümin Kamacı'ya ve Akbük Belediye başkanı Mehmet Erçin Sandalcı'ya teşekkür etti.
(HÇ-MB-İK)

24.01.2013 15:48:10 TSI

Editör: Wan Haber