Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, 75. Yıl Sanayi Sitesi ile ilgili AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından yürütülen kampanyayı eleştirdi. Kamacı "Sıkıntıdan siyaset üretmeye çalışmak yerine çözüm getirsinler" dedi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, ilçe gündeminde uzunca bir süredir yer edinen 75. Yıl Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kamacı mera arazisi üzerinde işgalci konumda bulunan site ile ilgili Adalet ve Kalkınma Partisi Didim İlçe Teşkilatı tarafından yürütülen çalışmanın yersiz olduğunu öne sürdü. Kamacı açıklamasında "75. Yıl Sanayi sitesinde irdelenmedik konu kalmadı. Sanayi sitesinin ot bedeli mera komisyonuna ödenerek, hazineden alınacak başka yolu yok. Hamur ustası gibi buna her gün yeni bir şekil vermeye gerek yok" dedi.
AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından yürütülen çalışmayı yersiz bulduğunu aktaran Kamacı, "Amaç sadece sıkıntıdan faydalanarak siyaset yapmak. Bunun yerine çözüm getirsinler. Sanayi sitesi ile ilgili çalışma yürüten herkese teşekkür ediyorum, burada hükümet kanadına daha çok iş düşüyor. Ancak Didim Belediyesini halktan soğuk mu görüyorlar. Didim Belediyesinin her yaptığı iş halk için, Sanayi sitesinin yanındaki arazide Didim halkı için kullanılacak. Belediye benim babamın çiftliği değil" dedi.
(HÇ-MB-İK)

05.01.2013 11:47:06 TSI

Editör: Wan Haber