Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Antalya'da düzenlenecek olan Altın Kep yarışmasında Didim'i temsil edecek.
Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrenciler Uluslararası düzeyden gerçekleştirilen ve farklı kategorilerde yapılan Uluslararası Altın Kep yarışmasında Didim'i temsil edecek. 24 Ocak 2013 Perşembe günü yarışmanın yapılacağını belirten Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak Atölye Şefi Meral Kahraman "Öğrencilerimiz yarışmada hangi yemeği nasıl sunacağına ilişkin olarak çalışmalarını sürdürüyor; bizler de onlara yardımcı oluyoruz. 3. kez katılacağız. Okullar düzeyinde ilçemize en iyi şekilde dönmeyi hedefliyoruz."dedi.
Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak Atölye Şefi Meral Kahraman'ın yanı sıra Mutfak Atölye Şefi Fatma Akdemir ve Servis Atölye Şefi Şenay Milor'da öğrencilere çalışmalarında destek olurken, yarışmaya Mert Çıbukçayı, Melih Akmazlar, Fırat Arslan, Uğur Ünlü, Emre Şahin ve Hakan Kurt'tan oluşan ekiplerin katılacağı öğrenildi.
(HÇ-MB-İK)

21.01.2013 09:53:52 TSI

Editör: Wan Haber