Didim Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği tarafından alınan araç Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine bir adet yeni araç kazandırıldı. Didim Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği tarafından alınan 2012 model Ford Connect marka araç, İlçe Emniyet Müdürlüğünden düzenlenen törenle teslim edildi.
Düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç, Dernek Başkanı Özgür Yavuzyılmaz ve Dernek Başkanı Ali Turan katıldı.
Teslim töreninden konuşan Dernek Başkanı Özgür Yavuzyılmaz "İlçemizde Polis Teşkilatını güçlendirme adına faaliyetlerimiz devam edecek" diyerek, aracın hayırlı olmasını diledi.
İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ise teslim töreninde yaptığı konuşmasında "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Didim Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme, Kalkındırma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılan neticesinden 2012 model Ford Connect marka araç alınarak Emniyet Müdürlüğümüze hibe edilmiştir. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak Derneğimize ve derneğe bağışlarını esirgemeyen kuruluş ve vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
Konuşmaların ardından araç önünde basına poz verildi.
(HÇ-MB-İK)

20.02.2013 16:05:37 TSI

Editör: Wan Haber