Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ve okul öğrencileri Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu'nu ziyaret edip, katkılarından dolayı teşekkür etti.
Didim Mesleki Eğitim Merkezi yöneticileri, İzmir'de gerçekleştirilen tiyatro etkinliğine ve gezisine destek olan Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan, Müdür Yardımcısı Hüseyin Erel ve Okul öğrencileri Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu'nu ziyaret edip, katkılarından dolayı teşekkür etti. Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan Esnaf Odasının vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederken "Bizler sizlerin üyelerine en iyi şekilde yetişmiş eleman sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda birbirimizi tamamlıyoruz. Zaten Mesleki Eğitim bu anlamda çok önemli; biz ara kayıtta 450 kayıt aldık ve 732 öğrencimiz oldu. Aydın'dan sonra en fazla öğrenci bizde; Biz de bu anlamda çalışmalarımızı devam edeceğiz" dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise Oda ile Mesleki Eğitim kurumunun et ve tırnak gibi olduğunu belirterek her zaman yardıma hazır oldukları mesajını verdi.
(HÇ-MB-İK)

16.02.2013 13:37:59 TSI

Editör: Wan Haber