Didim Ticaret Odası ile Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) işbirliğinde organize edilen Didim ile Yunanistan'a bağlı Kos şehri arasındaki Turizm ve Ticaret Toplantısı Kos Adası'nda gerçekleştirildi.
Didim ile Yunanistan'a bağlı bir ada şehri olan Kos şehri arasındaki ilişkiler arttırılmaya çalışılıyor. Bu kapsamda Didim Ticaret Odası ile Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) işbirliğinde organize edilen Turizm ve Ticaret 18 Şubat Pazartesi günü Kos şehrinde gerçekleşti. Kos Ticaret Odasına yapılan toplantıya Didim adına Didim Ticaret Odası Meclis Üyesi ve DİTAB turizm danışmanı Hikmet Atilla ve Ticaret Odası Meclis Üyesi Veysel Ece katılırken, Kos'u temsilen ise Kos Ticaret Odası Başkanı Stergios Giallizis ve Kos Ticaret Odası Meclis Üyesi Turizm Grubu Başkanı Dimitrios Sarantis katıldı.
Samimi bir atmosfer de geçen toplantıda Didim heyeti Didim ve çevresinin tarihi zenginlikleri dile getirdi. Toplantı da ayrıca Didim ile Kos arasında turizmde iş birliği olanakları konuşuldu ve bu konu da iki tarafın da tanıtım için ortaklaşa çalışmaların başlatmaları gerektiği konusu masaya yatırıldı. Görüşmelerde olabilecek ticari ilişkilerin daha geniş bir toplantıda ele alınması ve somut konular hakkında konuşulması için Nisan ayı içerisin de bir toplantı yapılmasına karar verildi.
(HÇ-MB-İK)

19.02.2013 15:34:24 TSI

Editör: Wan Haber