CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, yeni yılda meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdikleri ziyaretlerini sürdüreceklerini belirterek, parti içi eğitimleri ile üye kazandırmayı yönelik çalışmaları devam edeceklerini söyledi.
CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın 2013 yılında parti çalışmalarına ara vermeden sürdüreceklerini söyledi. Aydın ilçedeki meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretleri devam edeceklerini söylerken, karşılıklı fikir alış verişinde bulundukları ziyaretleri önemsediklerini söyledi.
Parti içi eğitim çalışmalarını yeni yılda da devam edeceğini dile getiren Aydın 25 kişilik periyotlar halinde çalışmaların devam edeceğini söyledi. Üyelerle ilgili güncelleme çalışmaları yapacaklarını ve iletişim adresleriyle ilgili yenileme çalışmaları yapacaklarını da dile getiren Aydın "Bu yılda üye kayıtlarımız sürecek. Yapacağımız yeni üyeler içinde toplu bir tören yapmayı planlıyoruz."dedi.
"BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARAYIŞIMIZ YOK"
CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz'un CHP'nin yerel seçimlere seçilmiş belediye başkanlarıyla gireceğini dile getirmesinin değerlendirmesini yapan CHP İlçe Başkanı Şavgu Aydın " CHP'nin 12 ilçe belediye başkanı var; Bunların içerisinde 2 dönem seçilen ve başarılı şekilde görevini yürüten Didim Belediye Başkanı da mevcut; bizim adayımız belli ve bir arayış içinde değiliz. Genel Başkanımız Aydın'a geldiğinde Özlem Hanım'ı ismini dillendirdi. Özlem Hanım ile CHP Aydın'da Büyükşehir belediyesini alacaktır; buna ilçe belediye başkanlarımızın da katkısı olacaktır. Bu anlamda gerek ön seçim, gerek aday yoklaması gerekse Genel Merkez ataması olsun aklın yolu birdir. Bizim belediye başkan adaylığıyla ilgili dedikodularla işimiz olmaz. Tabii herkesin aday olma hakkı var ama bizi belediye başkan adayı arayışımız yok; bunu daha öncede söylemiştik" dedi.
(HÇ-MB-İK)

11.01.2013 15:20:26 TSI

Editör: Wan Haber