Bölgesel Amatör Lig 8. Grup takımlarından Didim Belediyespor, hafta sonunda evinde oynayacağı Manisa İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarını çift kale maç ile sürdürdü.
BAL 8. grubun iddialı ekiplerinde Didim Belediyespor, Manisa İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarını çift kale maç ile sürdürdü. Didim Şehir Stadından Antrenör Reşat Kartal yönetiminde sürdürülen çift kale maçını Kulüp Başkanı Vedat Ege, yöneticiler Özgür Tuna ve Erdil Kabak izledi.
Çift kale öncesinde koşan mavi beyazlılar ardından topla hazırlık pasları yaptı. Sakat futbolcuları Gökhan ve Emrah düz koşu ile çalışmalarını sürdürdükleri görüldü. Manisa İl Özel İdarespor maçı hazırlıklarını çift kale maçla sürdüren Mavi beyazlılar, morallerin yerinde olduğu görüldü. Antrenör Reşat Kartal Sökespor galibiyetinin kendileri açısında önemli olduğunu belirterek "Her maç önemli ve kendi evimizdeki maçları kazanmak zorundayız. Manisa İl Özel İdare maçına da 3 puan için çıkacağız. Takımda hava güzel, çalışmalarımız iyi gidiyor. Taraftarlarımızı da hafta sonunda yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.
(HÇ-MB-İK)

07.02.2013 15:52:30 TSI

Editör: Wan Haber