Bölgesel Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden Didim Belediyespor, ara transfer döneminde futbolcuyla anlaşırken, 4 futbolcuyla da yollarını ayırdı.
BAL 8. Grup ekiplerinden Didim Belediyespor, sezon ortasında takıma takviye yaptı. Mavi beyazlı ekip 5 futbolcuyla anlaşırken, 4 futbolcu ile yollarını ayırdı. Lige verilen arada Antalya'ya gitmeyi planlayan ve daha sonra erteleyerek çalışmalarını kendi tesislerinde yapan Mavi beyazlılar ikinci yarı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Mavi beyazlılar bir yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da transfer çalışmalarını tamamladı. Mavi beyazlılar Almanya'da gurbetçi Burhan Şahin(24) Galatasaray altyapısında oynamış İstanbul Dikilitaş'tan Eray Verep(24) Göztepe altyapısında yetişmiş Mehmet Alkan(23) yine Galatasaray altyapısında oynamış Emre Köroğlu ve Buca Altyapısından yetişmiş Semih Güler ile anlaştı. Burhan'ın forvet, Emre'nin Sol bek, Mehmet ve Semih'in stoper, Eray'ın orta saha ve ön libero oynadığı bildirildi. Bazı futbolcuların deneme amaçlı olarak takımla idmana çıktığı görüldü. Öte yandan ise Samet Sami, Kemal Aras, Hasan ve Murat Koduz'un takımdan ayrıldı.
Didim Belediyespor Antrenörü Reşat Kartal ise Ligdeki arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, ara dönemde takıma faydalı oyuncular almaya gayret ettiklerini söyledi.
(HÇ-MB-İK)

24.01.2013 16:01:35 TSI

Editör: Wan Haber