Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, belediye bünyesinde çalışan iki işçiyi çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan iki işçiyi ödüllendirdi. Başkanlık makamında düzenlenen ödül törenine Başkan Kamacı'ya Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Karaoğlu ve Süleyman Böcü'de eşlik etti.
Başkan Kamacı, Belediyenin ana giriş kapısına konulan şikayet ve öneri kutusunun değişik zamanlarda kontrol edildiğini, yazılan şikayet ve önerileri değerlendirdiklerini belirterek, "Bu kutuya şikayetler, önerileri ve yapılan övgüler vatandaşımızca yazılıp atılıyor. Biz de değişik dönemlerde bunları okuyoruz ve bu şekilde çalışmalar yapılıyor. Son yaptığımız kontrollerde Yalı Caddesi 106. sokak sakinlerinin dilekçesi övgü niteliğindeydi. Bu yazılan övgüde Fen İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan kişilerden ve çalışmalarında övgüyle bahsedilmiş. Bizde bu övgüye layık işçilerimizi ödüllendirmek istedik" dedi.
Başkan Kamacı geçmiş dönemde bu tür ödülleri verdiklerini söyleyerek, "Övgü verdiğimiz kadar, cezalarda tabii veriliyor. Bu tür ödüller teşvik ve teşekkür amaçlı; ben bu anlamda Fen İşleri Müdürlüğü görevini de yürüten Belediye Başkan Yardımcımız Süleyman Böcü'ye ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından Başkan Kamacı, Yaşar Çolak ve Süleyman Dengiz Başboğar adlı işçilere ödüllerini verdi ve tebrik etti.
(HÇ-MB-İK)

18.01.2013 15:30:59 TSI

Editör: Wan Haber