Didim Belediyesi'nin 6 projesi CHP Genel Merkezi tarafından düzenlen Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarında değerlendirilecek.
Didim Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından CHP'li Belediyelerin Projelerin halkın bilgisine sunulması ve kamuoyu gündemine getirilmesi amacıyla Mayıs ayında Sosyal Demokrat Belediyeler Hizmet ve Proje Fuarı düzenleyecek. Fuara CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'da 2009 yerel seçimlerinde sunduğu 6 projesi ile katılacak.
Konu ile ilgili bilgi veren Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, yaptığı açıklamada "Eylül ayında yapılan ön toplantıda CHP'li Belediyeler 600 proje ile İstanbul'da toplandı. İlk toplantı da proje elemeleri oldu. Bu elemeden sonra Mayıs ayında tekrar bir fuar olacak bizde 6 projemiz ile katılacağız. Bunlardan Eskiköy Projesini tamamladık, Kültür Merkezi ihale aşamasında, Tören alanı başlandı. Fevzipaşa ve Mavişehir ile ilgili çalışmalarımız sürüyor ve Altınkum Barlar Sokağı ile ilgili hazine ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
(HÇ-MB-İK)

21.01.2013 09:54:39 TSI

Editör: Wan Haber