Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla İlçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Kamacı tüm basın çalışanlarının gününü kutlarken ilçede 20 yıldan bu yana gazetecilik yapan Bahri Aşık'a ilçeye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla İlçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkanlık makamında gazetecileri ağırlayan Kamacı ilçemizde görev yapan tüm basın çalışanlarının gününü kutladı. Kamacı 9 yıldan bu yana Didim basını ile beraber olduklarını belirterek "Bu meslekte yıllardır aramızda olan ve yeni aramıza katılan genç arkadaşlarımız var. Biz her hafta Cuma günleri sizlerle beraber oluyoruz; bu toplantılarda yaptıklarımızı anlatıyor, sizlerin görüş ve önerilerini alıyoruz. Sizlerin bakış açısı bizler açısından çok önemli ve kutsal bir görev yerine getiriyorsunuz. Biz kurum olarak sizlerden memnunuz; diyaloglarımız güzel yaptığınız işi hakkıyla yapıyorsunuz. Art niyetli arkadaşlar yok içimizde; sizler güzel çalışmalar yapıyorsunuz ve yapmaya da devam edeceğinize inanıyorum. Tüm basın çalışanlarının gününü kutluyorum."dedi.
Başkan Kamacı konuşmasında TRT ve AA Didim Muhabiri Bahri Aşık'a özel teşekkür ederken "Kendisi yıllardır ilçemizde gazetecilik yapıyor; farklı bir kişilik sempatikliği, çalışkanlığı ve duygusallığı ile öne çıkan bir büyüğümüz; Biz kendisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz."dedi ve Hisar Mahalle Muhtarı TRT ve AA Didim Muhabiri Bahri Aşık'a teşekkür plaketi verdi.
Muhtar ve Gazetesi Bahri Aşık ise bir çok ödül aldığını fakat gazetecilik anlamında ilk kez bir ödül aldığını belirterek, Kamacı'ya teşekkür etti.
(HÇ-MB-İK)

10.01.2013 13:49:07 TSI

Editör: Wan Haber