Commennius projesi hazırlama aşamasını sürdüren Didim Anadolu Lisesi, Commennius projesi ortakları olan Almanya ve İspanya'dan gelen konuklarını ağırlıyor.
Didim Anadolu Lisesi Commennius projesi hazırlama aşamasında ortağı olduğu ülkelerden gelen konuklarını ağırlıyor. Bu kapsamda okulun muhtemel ortakları olan Almanya'dan Laubach Kolleg öğretmenlerinden Anja Müller, Henning Müller ile İspanya'nın Vigo şehrindeki İesaguia okulu öğretmenlerinden Beatriz Fernandez Barciela ve Esther Hervella Garcia Didim'e geldi.
Didim Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nezir Keskin ve Ar-Ge Ekibinde yer alan İngilizce Öğretmeni Gül feri Konya ve Cemgil Aydın, Coğrafya Öğretmeni Erkan Kamacı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Yunus Emre Çınar ve Kimya Öğretmeni Erdal Beysülün 2 günlük proje ön hazırlık çalışmalarına yabancı konuklarıyla birlikte başladı.
Gerçekleştirilecek çalışmalar çerçevesinde Almanya-İspanya-İtalya-Polonya-Türkiye ülkelerinin Proje konusunda görüş alışverişinde bulunacakları belirtilirken, 2 gün sürecek ön proje çalışmalarının yanı sıra konuklara Didim ve çevresinin yapılacak gezilerle de tanıtılacağı bildirildi.
(HÇ-SK-İK)

23.01.2013 16:12:45 TSI

Editör: Wan Haber