Fenerbahçe'de yöneticiler Hollandalı tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'ı takımın başına getirme kararı aldı.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Hollandalı teknik direktör Dick Advocaat bugün saat 16.45'te Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelecek.

Hollanda basınına açıklamalarda bulunan Dick Advocaat, Fenerbahçe'nin üst düzey bir kulüp olduğunu belirterek, "Danny Blind'ın hayal kırıklığı yaşamasını çok iyi anlıyorum. Ancak böyle büyük bir kulübe hayır diyemezsiniz. Sözleşmemde de, teklif almam halinde ayrılabileceğim yönünde bir madde bulunuyordu" ifadesini kullandı.

Teknik Direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'de yeni teknik patron arayışları da sürüyor. Sarı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü hakkında birçok iddia yer alırken, Grasshoppers maçına yeni teknik adamla çıkmak isteyen Fenerbahçe'de Manuel Pellegrini, Ümit Özat, Aykut Kocaman gibi birçok ismin adı geçmişti. Sarı-lacivertlilerin, Dick Advocaat'da karar kıldığı ve anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Sarı-lacivertli kulübün anlaşmaya vardığı iddia edilen tecrübeli teknik adamın, bugün saat 16.00'da İstanbul'a gelerek kısa zamanda takımın başına geçeceği öğrenildi. İHA

Editör: Wan Haber