Devrek'te Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi tarafından Olağan Genel Kurul Kongresi düzenlendi.
Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyette bulunan ve bu yıl 47. gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi tarafından Olağan Genel Kurul Kongresi düzenlendi Devrek Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen ve büyük bir katılımın gerçekleştiği toplantıda yeni yönetim belirlenirken, aynı zamanda da denetim kuruluda oluşturuldu.
Divan Başkanlığını Zonguldak Esnaf Odaları Birliği ve Ereğli Esnaf Odası Başkanı Mehmet Azman'ın yaptığı kurulda Divan Başkan Yardımcılığını Zonguldak Esnaf Odaları Bölge Başkan Yardımcısı Atilla Aygün yedek üyeliklere Katip Üye Ali Çetin ile Katip Üye Mehmet Cüre seçilirken, Denetim Kuruluna Nevzat Kavşur, Musa Deliacı Yedek Üyeliklere ise Adnan Semerci ve Mehmet Altınsoy seçildiler.
Düzenlenen kongreye; Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Bölge Birliği ve Ereğli Esnaf ve Sanatkarlara Odası Başkanı Mehmet Azman, Başkan Vekili ve Karabük Esnaf Kefalet Başkanı Atilla Aygün, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Karademir, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan Keklikoğlu, Devrek Şoförler Odası Başkanı İsmail Akpınar, Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri İsmet Akdemir, Devrek TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akdemir, CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akman, Zonguldak Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Yenice Esnaf Odası Başkanı Ramazan Özden, Ulus Esnaf Odası Başkanı Mehmet Cüre ve Ulus Şoförler Odası Başkanı Osman Ozan katıldı.
Düzenlenen kongrenin ardından misafirlere hitaben konuşan Devrek Şoförler Odası Başkanı İsmail Akpınar," Bizleri kırmayarak uzaktan, yakından davetimize iştirak eden bütün dostlarımıza teşekkürlerimi sunar, bu yıl 47. gerçekleştirdiğimiz kongremizin bölgemize ve vatanımıza hayırlar getirmesini temenni ederim " dedi.
(FE-OA-Y)

02.02.2013 16:50:19 TSI

Editör: Wan Haber