Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyet gösteren Nağme Color Fotoğraf Stüdyosu, geleneksel haline getirdiği bedava fotoğraf çekim geleneğini 2013 yılının ilk gününde de devam ettirdi.
Devrek'te 21 yıldan beri vatandaşlara hizmet veren Nağme Color kurulduğundan bu güne kadar geleneksel hale getirdiği 0-10 yaş grubundaki çocukların bedava fotoğraflarını çekmeyi bu yılda devam ettirdi. Firma Sahibi Ali Naim İlhan, "Kurulduğumuzdan bu yana geleneksel hale getirdiğimiz 010 yaş grubundaki çocukların bedava fotoğraflarını 2013 yılının ilk gününde de devam ettirdik. İlçede ve köylerde yaşayan çocuklarımızın fotoğraflarını hiçbir ücret talep etmeden çekiyoruz" dedi. Çocuklarının bedava fotoğraflarını çektirmek için firma önünde sabahın erken saatlerinde uzun kuyruklar oluşturarak sıraya giren vatandaşlar,"21 yıldan bu yana her yılın ilk gününde bizlerden hiçbir ücret talep etmeden çocuklarımızın fotoğraflarını çeken firma sahibine teşekkür ediyoruz""dediler.
Noel Baba kılığındaki mankenle fotoğraf çektiren çocuklara ayrıca Nağme Color tarafından günün anısına balon ve çeşitli hediyeler veriliyor.
(FE-SA-Y)

01.01.2013 13:48:05 TSI

Editör: Wan Haber