Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Seramik ve Banyo Fuar'ına katılacak.
Zonguldak'ın Devrek İlçesinde faaliyetlerini sürdüren Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde 27 Şubat 3 Mart tarihleri arasında bu yıl 25. düzenlenecek olan Uluslar arası Seramik ve Banyo Fuarına katılacak. Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay düzenlenecek olan fuar ile ilgili şunları söyledi, "Devrek'te faaliyetlerine devam eden odamız tarafından 27 Şubat 3 Mart 2013 tarihleri arasında merkezi İstanbul'da bulunan Tüyap Fuar Merkezinde bu yıl 25. düzenlenecek olan Uluslar arası Banyo ve Seramik fuarına bir günlük gezi düzenlenecektir. Her yıl olduğu gibi bu yılda sektöründe faaliyet gösteren ve yeni yatırım yapmayı planlayan üyelerimizi bu etkinliğe davet ediyoruz.
Fuar alanında açılacak olan stant ve sergilerde 2013 yılının İnşaat, yapı ve dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergilendiği ve çok sayıda farklı ürünlerin segmentini aynı çatı altında buluşturan fuarda ziyaretçiler, yapıdaki en son teknolojileri ve uygulamaları bir arada bulabileceklerdir. Oda olarak bu tür fuarlara üreticimiz için değişen ve gelişen teknolojiyi yerinde görmek, faydalanması, bilgilendirilmesi ve uygulamasına imkan sağlamak üzere davete katılmalarına özen göstermelerini istiyoruz" dedi.
Devrek ve Gökçebey ilçelerinden katılacak olan üreticilerin en geç 19 Şubat 2013 gününe kadar TSO Genel Sekreterliğine müracaat ederek fuar girişimine katılabileceklerdir" dedi.
Fuara araç tahsisi Devrek TSO tarafından karşılanacak.
(FE-SA)

13.02.2013 15:07:12 TSI

Editör: Wan Haber