Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksek Okulu (MYO ) öğrencileri tarafından Belediye Başkanı Semerci'ye nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Zonguldak'ın Devrek İlçesi Devrek Meslek Yüksek Okulu yöneticileri ve öğrencileri tarafından Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye nezaket ziyaretinde bulunuldu. Yüksek Okul Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Sefa Kocabaş Nezaretinde Başkan Semerci'yi ziyaret eden öğrenciler, Çarşamba günü sergileyecekleri "Yedi Kocalı Hürmüz" adlı oyunun vatandaşlara duyurulması anlamında Semerci'den yardım talebinde bulundular. Ziyaretle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Sefa Kocabaş," İlçemizde mevcut bulunan okulumuzun daha yakından tanıtılması için Çarşamba günü bir tiyatro etkinliği tertip ettik. Aslında biz bu oyunu şehir merkezinde de gösterime sunabilirdik. Bizim gayemiz Devrek'te yaşayan vatandaşlarımızın okulumuzu ve faaliyetlerimizi daha yakından görmelerini sağlamak. Her zaman yanımızda olan Başkanımızı hem oyunumuza davet ettik hem de vatandaşlarımızın okulumuzun daha yakından tanımalarını sağlamak için başkanımızdan gerek etkinliğimizin duyurulmasında ve gerekse ulaşım anlamında yardım talebinde bulunduk" dedi.
Belediye Başkanı Musfata Semerci ise," Okul Müdürümüz Sefa Bey'in ve arkadaşlarımızın ziyareti beni memnun etmiştir. Son günlerde sosyal alanda birçok faaliyette bulunan ve bu anlamda ilçemizin sesini yaptıkları çalışmalarla yurdun birçok yerinde duyuran kardeşlerimizi tebrik ediyor, Devrek Belediyesinin her anlamda uyanlarında olacağını bir kez daha belirtmek isterim" dedi.
(FE-SA-Y)

24.12.2012 17:46:04 TSI

Editör: Wan Haber