Yeni Büyükşehir yasası ve Kayseri merkez ilçesi olması nedeniyle Develi'nin gelişen yapısı ve değişen görev ve sorumlulukları göz önüne alınarak Belediye Birimlerinde yeniden yapılandırmaya gidildi. Yeni yapılandırma kapsamında Birim Müdürlük sayısı 12 ye çıkartıldı.
Belediye Başkanı Recep Özkan; Belediye Meclisinin 4 Şubat 2013 tarihinde yapılan Şubat ayı olağan toplantısında alınan karar gereği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüklerinin kuruluş kararının çıktığını ve kısa zamanda gerekli atamalar yapılarak ilgili birimlerin de hizmet vermeye başlayacağını bildirdi.
Başkan Özkan, "Hizmet akışının daha hızlı ve verimli olması amacıyla Birimlerin gelişen teknolojik sorumluluklar ve değişen görevler göz önüne alınarak daha hızlı ve güvenli olarak hizmetlerin aksatılmadan yürütülmesi için Hizmet binası içerisinde ve dışında servislerde yeni düzenlemeler yapılmaktadır" dedi.
Başkan Özkan, "Yeni yapılandırma kapsamında Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Belediye ek hizmet binasında, Evlendirme Memurluğunun Kültür Merkezindeki yeni yerinde, Zabıta Müdürlüğü Personelinin Terminal İçerisinde Belediyemize ait binada, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüklerinin ise Kademe binası olarak bilinen alanda hizmet vereceğini belirterek ilçemize hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.
(AÖ-Y)

19.02.2013 11:08:10 TSI

Editör: Wan Haber