Saruhanlı'nın Koldere beldesinde, "251 bin dev öğrenci" projesi kapsamında Güres Group sponsorluğunda öğrencilere "ağız ve diş sağlığı" konusunda seminer verildi.
Saruhanlı Sağlık Grup Başkanı Dr. Ali Özer'in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Koldere Şehit Mehmet Burhan ve Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ağız ve diş sağlığı konularında bilgilendirildi. Seminerin ardından öğrencilere hediye dağıtım töreni düzenlendi. Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Güres Group sponsorluğunda hazırlanan, içerisinde yumurta, kitap ve diş fırçası ile diş macunu bulunan hediye poşetlerini dağıttı. Otcu, burada yaptığı konuşmada, 251 Bin Dev Öğrenci projesinin içeriğini ve bu proje kapsamında yapılan etkinlikleri anlattı.
Etkinlikte hazır bulunan Güres Group Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Güres ise, firma olarak "251 bin dev öğrenci" projesini desteklediklerini ifade etti.
Kaymakam Otcu, buradaki etkinliğin ardından Koldere'deki Cumhuriyet İlkokulu'nu da ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
(SD-ERG-Y)

24.01.2013 15:53:54 TSI

Editör: Wan Haber