18 takım ve 360 sporcunun mücadele ettiği "Liseler Arası Basketbol Turnuvası" final maçını izleyen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, müsabakanın ardından dereceye giren takımlara kupalarını, sporculara da madalyalarını verdi.
Kızlar ve erkekler kategorisinde 360 sporcunun yer aldığı "Liseler Arası Basketbol Turnuvası" final maçı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenirken, programa Vali Celalettin Güvenç, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu katıldı.
Final maçının başlamasının ardından öğrencilerin yoğun ilgi ve tezahüratıyla karşılanan Vali Güvenç, maçın bitimiyle salonda yer alan gençlere hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Güvenç konuşmasında, "18 takım ve toplamda 360 sporcunun katıldığı turnuva sona erdi. Turnuvaya katılan tüm takımları içtenlikle kutluyorum. Buraya gelip destekleyen tüm öğrencilerimizi, emek veren hocalarımızı kutluyorum. Nice büyük zaferler ve daha büyük başarılarda yolunuz açık olsun" dedi.
Turnuvada, erkeklerde birinci Özel Çağlayan Murat Lisesi, ikinci Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi, üçüncü Şanlıurfa Fen Lisesi olurken; kızlarda birinci Özel Doğa Koleji Lisesi, ikinci Osman Gazi Lisesi ve üçüncü de H. Sebiha Özlek Lisesi oldu. Turnuvaya katılan öğrenciler ve antrenörleri ile sohbet eden Vali Güvenç, öğrencilere kupa ve madalyalarını verdi.
(MUD-SO-Y)

17.12.2012 18:05:17 TSI

Editör: Wan Haber