Mücadele öncesinde dikkat çeken istatistikler bulunurken, Fenerbahçe'nin uzun süredir sahasında derbi kaybetmemesi en dikkat çeken notlar arasında. Spor severler Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hangi kanalda saat kaçta başlayacağını merak ediyorlardı. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta? İşte derbi öncesi karşılaşma hakkında tüm detaylar

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı ile bu akşam Kadiköy'de nefes kesecek bir karşılaşma sahne alacak. Deplasmanda seyirci yasağının kalkmasıyla birlikte Beşiktaş taraftarları takımları bu yıl Kadiköy'de destekleyecek. Bu açıdan da mücadele farklı bir heyecana ev sahipliği yapıyor. Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçının saat kaçta olduğu merak ediliyordu. Derbinin saati açıklandı. Peki Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında cumartesi akşamı Fenerbahçe Beşiktaş derbi mücadelesi oynanacak. Süper Lig'de bu hafta oynanacak kritik mücadelede iki takımda sahaya kazanmak için çıkacak. Fenerbahçe kendi taraftarı önünde maçı kazanıp aradaki puan farkını 1'e indirmek isterken, Beşiktaş ise puan farkını 7'ye çıkarmanın peşinde olacak. Futbolseverler cumartesi akşamı oynanacak mücadelenin saat kaçta canlı olarak yayınlanacağını merak ediyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta canlı yayınlanacak? İşte maçın detayları.

Süper Lig'de son 5 maçını kazanarak iyi bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolundaki rakibi Beşiktaş'ı Kadıköy'de ağırlayacak. Ligde ikinci sıradaki Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, derbiden galibiyetle ayrılarak rakibiyle arasındaki farkı 1'e düşürmek için mücadele edecek.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ DERBİ MAÇI SAAT KAÇTA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı 3 Aralık Cumartesi ( bu akşam ) saat 19:00'da başlayacak. Mücadele canlı olarak LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak

Tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaparak 3 maçta sadece 1 puan alabilen sarı-lacivertliler, son 9 haftada elde ettiği 7 galibiyet ve 2 beraberlik sonrası 24 puanla haftaya lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde 3. sırada girdi.

Editör: Wan Haber